Bedste besøgstal.

33% flere gæster gik gennem Terrariets døre i sommerferien end året før og besøgstallet i årets første 6 måneder af 2016 var også bedre end forventet.

De fleste gæster kommer stadig fra Fyn og Trekantsområdet, men der er også set en god stigning i besøgende fra især Tyskland, Holland, Norge og Sverige.

Mellem 2010 og 2012 havde Terrariet, ligesom mange andre zoologisk haver, et par sløje år med dalende besøgstal og Terrariet var tæt på lukning. I 2012 skulle der tænkes nyt.

Med et godt samarbejde med Assens kommune og sponsorer blev nye strategier og tilbud samt en øget markedsføring sat i værk.

Det har nu igen sat Terrariet på landkortet som Danmarks centrum for udstilling, formidling og bevarelse af truede krybdyr og padder fra hele verden.

De seneste år har været hårdt arbejde men vi kan også se at det har båret frugt og har haft den bedste sæson i mange år. Der er ingen tvivl om at det dårlige danske sommervejr har hjulpet os lidt på vej, men vi ser også, at alle de nye tiltag vi har lavet de seneste år har trukket flere gæster og har gjort oplevelsen i Terrariet endnu bedre Morten Jørgensen – Direktør i Terrariet

Terrariet hviler dog ikke på laurbærene. Nye unikke oplevelser er allerede projekteret og Terrariet vil i efteråret især fokusere på at finde midler ved fonde og sponsorer til at realisere disse projekter.