Bliv Sponsor

Hjælp os med at hjælpe truede dyrearter

Terrariet har mange sponsor- og samarbejdspartnere, og har stor erfaring med, at skræddersy sponsorater så de giver mest mulig værdi. Et sponsorat i samarbejde med Terrariet vil blive sammensat, så de rammer lige præcis de interesser, jeres virksomhed søger i et sponsorsamarbejde. Nedenfor har vi illustreret mulige sammensætninger på sponsorater (priserne er eksklusiv moms).

Værdi for jeres virksomhed

Medarbejder-/kundefordele

  • Medarbejdere, familier, kunder med mv. kan benytte Terrariets tilbud med entré, fremvisninger, rundvisninger osv. Terrariets lokaler kan også benyttes til møder eller andre events.
  • Mangler I noget underholdning til mødet eller jeres arrangement? Så få besøg af en af Terrariets biologer eller dyrepassere på jeres virksomhed. Her tager vi levende dyr og gode historier med. Rør ved en slange og fugleedderkop – hvis I tør J.

CSR

  • Jeres virksomhed bliver brandet som social ansvarlig og bæredygtig virksomhed (CSR). CSR er blevet utrolig vigtigt for danskerne og dermed også for virksomheder. I bund og grund går det ud på at udvise socialt ansvar. Det kan f.eks. være at støtte fair-trade, regnskoven, mindske sit CO2 udslip mv. Som sponsor i Terrariet vil I støtte formidling, udstilling og forskning samt bevarelsen af truede krybdyr og padder fra hele verden.
  • Forbrugere er i større grad positive overfor virksomheder, der støtter lokalmiljøet. Sponsorater taler til folks følelser og skaber et godt image og loyalitet for din virksomhed. Et samarbejde vil også være støtte til Terrariet som kulturinstitution.

Kontakt os