Arrangement...

– skræddersyes efter jeres ønske

  • Firmaarrangement i nyt flot eventlokale, hvor medarbejderne kan mødes i spændende rammer, gå på opdagelse eller samarbejde/konkurrere i teams i viden om krybdyr, padder og naturen generelt.
  • Familiesammenkomst med aktiviteter for store og små. Mød de spændende krybdyr ansigt til ansigt, når formidleren fortæller om Terrariets dyr, gå på opdagelse på egen hånd, løs spændende opgaver og slut af med en hyggelig grillaften.
  • Polterabend, hvor deltagernes mod bliver sat på prøve! Mød verdens giftigste slange helt tæt på og konkurrere i teams om at løse grænseoverskridende opgaver.
  • Vandretur i Vissenbjergs smukke natur med guide efterfulgt af hygge med f.eks. medbragt mad i et af vores selskabslokaler. (maj-september)

 

Man er velkommen til at medbringe egen forplejning ellers kan vi anbefale mad ud-af-huset fra Bethesda Vissenbjerg Samlingshus v/ Hanne Limkilde – 40358994. Der medfølger mulighed for brug af en stor grill ved leje af et lokale efter aftale derom.

Det er jeres ønsker til aktiviteter, der er i centrum. Skriv jeres ønsker i kontaktformularen, samt for at høre nærmere om ledighed og pris:)

 

Vejledende priser (i åbningstiden og ekskl. entré):

Leje af eventlokale (plads til 35-40 pers.): 750 kr.

Leje af formidlingscenter (plads til 25-30 pers.): 500 kr.

Fremvisning af dyr i lokale (45 min): 500 kr.

Rundvisning eller tilsvarende (60-90 min): 800 kr.

 

BESTIL BESØG