Børnehave

Oplev krybdyrenes og paddernes verden med Terrariets skoletjeneste.

Terrariets tilbyder spændende formidling i form af vores børnhaveforløb. Få en generel introduktion til krybdyr og oplev deres spændende og mangfoldige verden gennem vores fremvisning, hvor du komme helt tæt på 3 udvalgte dyr eller gennem vores rundvisning, hvor I kommer med formidleren hele Terrariets udstilling rundt. Vi tilbyder også mere specialiserede emneforløb med fokus på f.eks. insekter, sanser og camouflage.

Ønsker man ikke at gøre brug af skoletjenestens undervisningstilbud gælder almindelige entrépriser.

FREMVISNING – INTRO TIL TERRARIETS DYR

Gennem levende og lærerig formidling bliver eleverne lukket ind i Terrariets verden gennem mødet med 4 forskellige dyr.

Læs mere her

 Beskrivelse: Formidleren tager 3 dyr med, som eleverne får lov til at komme helt tæt på og røre, hvis de altså tør!!! Der vil blive snakket om krybdyrenes udvikling, deres adfærd, sanser og fysiologi. Tag f.eks. skildpaddens skjold – hvad er det lavet af og hvorfor er det så vigtigt? Hvorfor har øglen skæl og hvad bruger slangen sin tunge til? Sammen finder vi svarene på disse spørgsmål og mange flere. Fremvisningen er den perfekte løsning hvis der ønskes levende formidling kombineret med tid på egen hånd i Terrariets udstilling.

  • Eleverne får udfordret deres opfattelse af krybdyr og finder ud af at krybdyr hverken er onde, ulækre eller slimede, men derimod tilhører en forunderlig verden af forskellige farver, former og adfærd.
  • Eleverne lære hvad et krybdyr er, hvilke grupper deres findes og hvad nogle af deres fællestræk og forskelligheder er – både fysiologisk og adfærdsmæssigt.
  • De vil lære om specifikke arter, få et indblik i deres udvikling gennem tiden, samt høre fortællinger om de største, tungeste og giftigste.

 

Niveau: Grundskole 0-10 klasse. Tilpasses efter niveau.

Varighed: 45 minutter

Maks. deltagerantal: 25 personer

Pris: 350 kr + entré (40 kr. pr. person). Betaling for min. 10 personer ved entré.

Min. pris 750 kr. I tilfælde af at I er mere end 20 personer, anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 350 kr. Tillæg på 500 kr., hvis arrangementet er uden for normal åbningstid.

 

Inspiration til forberedelse eller videre læsning:

Fællesmål:

Natur/teknologi – Efter 2. klasse

Natur/teknologi – Efter 4. klasse

Natur/teknologi – Efter 6. klasse

Biologi – Efter 9. klasse

Kryb og kravl

Det kribler og krabler på Terrariet. Tør I at komme på besøg og møde f.eks. spændende insekter og snegle?

Læs mere her

Beskrivelse: Sammen med jeres formidler vil I hilse på nogle af Terrariets insekter. Mød de vrikkende melorme, de nuttede fårekyllinger og de hoppende græshopper. I får lov at holde og røre alle insekterne, hvis I altså tør! Efter vi har hilst på insekterne tager videre til spindlerne. Hør om fugledderkoppen og se at skorpionen lyser op i mørket.

  • Børnene vil lære om insekter og spindlere. De får lov at røre melorme, græshopper og fårekyllinger. Derudover får de fortællinger om spindlerne fugleedderkoppen og skorpionen.
  • Børnene stifter bekendtskab med konkrete eksempler for sanser udover menneskers inden for dyreverden. Heriblandt padders magnetiske sans,  samt slangens specielle sanser (termiske syn, lugtesans og høresans).
  • Børnene får udfordret deres opfattelse af insekter og finder ud af at de hverken er onde, ulækre eller slimede, men derimod tilhører en forunderlig verden af forskellige farver, former og adfærd.
  • Børnene får viden om hvad et insekter og spindlere er, hvilke grupper deres findes og hvad nogle af deres fællestræk og forskelligheder er.

Niveau: Tilpasses efter niveau.

Varighed: 45 minutter

Deltagerantal: Maks. 25 pers.

Pris:  350 kr. + entré (40 kr. pr. person). Betaling for entré for min. 10 personer.

Min. pris 750 kr. I tilfælde af at I er mere end 20 personer, anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 350 kr.

Tillæg på 500 kr., hvis arrangement skal foregå uden for normal åbningstid

Selvvalgt emne

Selvvalgt emne tilrettelagt efter jeres tema? Har I et godt emne, som I mener passer ind i Terrariets tema? Skriv endelig eller ring og tag en snak med os. Vi vil gerne inspireres:)

Læs mere her

Beskrivelse: I det selvvalgte emne tilrettelægger vi i samarbejde med læreren tema og aktiviteter for besøget i Terrariet. Der er næsten uendelige muligheder for kombinationer og det er Jeres ønsker, der er i centrum. Terrariets skoletjeneste er i hvert fald klar til at gøre formidlingen og undervisningen i Jeres emne til en god og lærerig oplevelse. Eksempler på tidligere besøg med selvvalgte emner.

Niveau: Forløbet tilpasses efter niveau         

Kontakt os for yderligere information

Giv os et kald på tlf. 64471850 eller skriv en mail til event@terrariet.dk