Gymnasie

Oplev krybdyrenes og paddernes verden med Terrariets skoletjeneste.

Terrariets tilbyder engageret undervisning i form af vores gymnasieforløb. Få en generel introduktion til krybdyr og oplev deres spændende og mangfoldige verden gennem vores fremvisning, hvor I komme helt tæt på 3 udvalgte dyr eller gennem vores rundvisning, hvor I kommer med formidleren hele Terrariets udstilling rundt. Vi tilbyder også mere specialiserede emneforløb med fokus på f.eks. fødenet, fysiologi og evolution.

Ønsker man ikke at gøre brug af skoletjenestens undervisningstilbud gælder almindelige entrépriser.

FREMVISNING – INTRO TIL TERRARIETS DYR

Gennem levende, spændende og lærerig formidling bliver eleverne lukket ind i Terrariets verden gennem mødet med 4 forskellige dyr.

Læs mere her

 Beskrivelse: Formidleren tager 3 dyr med, som eleverne får lov til at komme helt tæt på og røre, hvis de altså tør!!! Der vil blive snakket om krybdyrenes udvikling, deres adfærd, sanser og fysiologi. Tag f.eks. skildpaddens skjold – hvad er det lavet af og hvorfor er det så vigtigt? Hvorfor har øglen skæl og hvad bruger slangen sin tunge til? Sammen finder vi svarene på disse spørgsmål og mange flere. Fremvisningen er den perfekte løsning hvis der ønskes levende formidling kombineret med tid på egen hånd i Terrariets udstilling.

 • Eleverne får udfordret deres opfattelse af krybdyr og finder ud af at krybdyr hverken er onde, ulækre eller slimede, men derimod tilhører en forunderlig verden af forskellige farver, former og adfærd.
 • Eleverne lære hvad et krybdyr er, hvilke grupper deres findes og hvad nogle af deres fællestræk og forskelligheder er – både fysiologisk og adfærdsmæssigt.
 • De vil lære om specifikke arter, få et indblik i deres udvikling gennem tiden, samt høre fortællinger om de største, tungeste og giftigste.

 

Niveau: Tilpasses efter niveau.

Varighed: 45 minutter

Maks. deltagerantal: 25 personer.

Pris: 350 kr + entré (40 kr. pr. person). Betaling for min. 10 personer ved entré.

Min. pris 750 kr. I tilfælde af at I er mere end 25 personer, anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 350 kr. Tillæg på 500 kr., hvis arrangementet er uden for normal åbningstid.

Inspiration til forberedelse eller videre læsning:

Rundvisning på Terrariet

Mød de giftigste, de farverigste og de hurtigste beboere på Terrariet, når I sammen med formidleren går rundt i hele udstillingen.

Læs mere her

 Beskrivelse: Sammen med Jeres formidler tager I på opdagelse i Terrariet. Se hvad der gemmer sig i regnskoven trækroner og i ørkenens varme sand. Kom med formidleren ind i giftlaboratoriet og mød de giftige slanger… hvis I altså tør? Mød slangernes giganter og øglernes konge komodovaranen. Under rundvisningen vil I opleve fodringer, samt komme helt tæt på og måske røre nogle udvalgte dyr i Terrariet. Rundvisningen vil være fyldt med gode historier og spændende information om alverdens krybdyr og padder.

 

 • Eleverne kommer med formidleren rundt i hele udstilling for at høre fortællinger om de mange fantastiske arter man finder inden for padder og krybdyr.
 • Eleverne får udfordret deres opfattelse af krybdyr og finder ud af at krybdyr hverken er onde, ulækre eller slimede, men derimod tilhører en forunderlig verden af forskellige farver, former og adfærd.
 • Eleverne lære hvad et krybdyr er, hvilke grupper deres findes og hvad nogle af deres fællestræk og forskelligheder er – både fysiologisk og adfærdsmæssigt. De vil lære om specifikke arter og få et indblik i deres udvikling gennem tiden.
 • Eleverne vil få en bred og generel introduktion til padder og krybdyr. De vil lære om deres forskellige fysiologiske træk, adfærd og tilpasninger til bedre at overleve.

 

Niveau: Tilpasses efter niveau.
Varighed: 60-90 minutter
Deltagerantal: Maks. 20 pers.
Pris: 500 kr + entré (40 kr. pr. person). Betaling for min. 10 pers. ved entré. Min. pris 900 kr.
I tilfælde af at I er mere end 20 personer, anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 500 kr. 
Tillæg på 500 kr., hvis arrangementet ønskes uden for normal åbningstid.

Inspiration til forberedelse eller videre læsning:

Forskning i modgifte og medicin: https://terrariet.dk/anti-venom-venture/

Teknologi fra naturen

Hør om hvordan naturen gennem tiden har givet inspiration til et utal af teknologiske opfindelser – heriblandt forskellig medicin.

Læs mere her

Beskrivelse:  Lær om bionik – en kombination af biologi og teknologi, hvor naturen har givet os mennesker ideen til forskellig teknologi. Kom med formidleren rundt i udstillingen og mød de fantastiske bevægelsesformer, som giver inspiration til nutidens robotteknologi. Hør hvordan vi forsker i slangegift for at udvikle ny og forbedret medicin. Mød gekkoen med dens seje tæer og fugleedderkoppen med den ultrastærke spind, mens formidleren fortæller om nogle af de opfindelser og ideer, som verdens natur har givet inspiration til.

 • Eleverne vil lære om bionik dvs. naturens mange tilpasninger og udviklinger, som har givet inspiration til menneskelig teknologi. Her bruges konkrete eksempler som inspiration, men elevernes egen viden og egne ideer til bionik kommer også i spild.
 • Eleverne vil stifte bekendtskab med flere forskellige overlevelsesstrategier der ses alle steder i dyreriget udfra eksempler med dyr fundet i Terrariet.
 • Eleverne vil blive udfordret på deres opfattelse af krybdyr og padder. De vil se at den gruppe af dyre ikke nødvendigvis er ondsindet, slimede eller ulækre, men derimod også har en plads i naturen, hvor de udfolder sig med en masse fantastiske egenskaber, som vi mennesker kan drage inspiration fra.

 

Niveau: Forløbet tilpasses efter niveau.

Varighed: 90 minutter

Maks. Antal deltagere: 20 personer

Pris: 500 kr. + entré (40 kr. pr. person). Betaling for min. 10 personer ved entré. Min. pris 900 kr.

I tilfælde af at I er mere end 20 personer, anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 500 kr.

Tillæg på 500 kr., hvis arrangement skal foregå uden for normal åbningstid.

Inspiration til videre læsning:

Gekkoens klatreevne: https://terrariet.dk/naturens-nanoteknologi/

Anti venom venture: https://terrariet.dk/anti-venom-venture/

Bionik filmserie: http://alphafilm.dk/produktion/bionik/

BÆREDYGTIGHED OG FN’S VERDENSMÅL

Lær om bæredygtighed og bevarelse på Terrariet med fokus på Livet på Land – ét af FNs 17 verdensmål. 

Læs mere her

Beskrivelse:  FNs 15. verdensmål søger at bevare livet på land ved at beskytte og genoprette terrestriske naturområder, såsom skove, vådområder, tørre områder og bjerge. Verdens natur er under hårdt pres fra menneskeskabte påvirkning, hvor op mod 60 % af verdens dyreliv er forsvundet siden 1970’erne og vild natur udgør i dag kun 23% af jordens overflade.

Kom med formidleren rundt i udstillingen og mød nogle af de fantastiske skabninger, som vi alle kæmper for at bevare for eftertiden.

Mød dyrene i regnskoven og hør om de udfordringer de står overfor fra skovrydning og krybskytteri. Tag med videre ind i ørkenen og hør om ørkendannelse og de katastrofale følgere det har for det lokale dyre- og planteliv. Rundt i hele Terrariet vil I møde fortællinger om de udfordringer, som verdens biodiversitet står overfor i dag, samt hvilke projekter og tiltag som afhjælper problemerne.

 • Eleverne vil lære om FNs 15. verdensmål Livet på Land.
 • Eleverne vil lære om forskellige lokale og globale naturområder med eksempler på de arter, som hører hjemme der.
 • Eleverne vil stifte bekendtskab med begreber såsom skovrydning, ørkendannelse, krybskytteri, ulovlig handel af truede dyr og introduktion af invasive arter.
 • Eleverne vil høre om lokale og globale projekter og tiltag, som afhjælper biodiversitetskrisen.
 • Eleverne vil blive udfordret på deres opfattelse af krybdyr og padder. De vil se at den gruppe af dyr ikke nødvendigvis er ondsindet, slimede eller ulækre, men derimod også har en plads i naturen.

 

Niveau: Forløbet tilpasses efter niveau.

Varighed: 60-90 minutter

Maks. Antal deltagere: 20 personer

Pris: 500 kr + entré (40 kr. pr. person). Betaling for min. 10 personer ved entré. Min. pris 900 kr.

I tilfælde af at I er mere end 20 personer, anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 500 kr.

Tillæg på 500 kr., hvis arrangementet er uden for normal åbningstid.

Inspiration til videre læsning:

https://www.verdensmaalene.dk/maal/15

https://www.verdensmaal.org/15-livet-pa-land

BIODIVERSITET OG FØDENET

Hør om fødenettet mellem arter i deres forskellige miljøer. Mød nogle af hovedrollerne i det evige våbenkapløb mellem rovdyr og byttedyr.

Læs mere her

Beskrivelse:  Alle dyr indgår i de fødenet, som eksisterer i deres økosystemer – selv os mennesker. Dyr tilpasser sig efter både hvad de jager og hvem der jager dem. I vil møde både dyr i toppen og bunden af fødenettet. Hvordan forsvarer skildpadden sig mod rovdyr eller hvordan fanger anakondaen bedst sin mad. I vil høre om de mange forskellige strategier, hvormed dyr har tilpasset sig deres rolle i for eksempel toppen, bunden eller midten af fødenettet. I vil komme helt tæt på udvalgte dyr, som alle har deres egne overlevelsesstrategier.

 • Eleverne vil lære hvordan dyr fra forskellige niveauer i fødenettet interagerer med hinanden og hvordan disse interaktioner har formet deres egenskaber og udseende.
 • Her vil de stifte bekendskab med fordele og ulemper ved at brug af forskellige modeller for afbildning af disse sammenhænge og interaktioner. De vil se på hvordan fødekæder er mere overskuelige, men mindre nøjagtige end fødenet.
 • Eleverne vil stifte bekendtskab med flere forskellige overlevelsesstrategier der ses alle steder i dyreriget, men med konkrete eksempler med dyr fundet i Terrariet.

 

Niveau: grundskole 4.-10. klasse. Forløbet tilpasses efter elevernes klassetrin.

Varighed: 90 minutter

Maks. Antal deltagere: 20 personer

Pris: 500 kr. + entré (40 kr. pr. person). Betaling for min. 10 pers. ved entré.

Min. pris 900 kr.

I tilfælde af at I er mere end 20 personer, anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 500 kr. Tillæg på 500 kr., hvis arrangementet skal holdes uden for normal åbningstid.

 

Inspiration til videre læsning: Hvorfor er nogle slanger giftige: https://videnskab.dk/naturvidenskab/hvorfor-er-nogle-dyr-giftige Terrariets dyrehold: www.terrariet.dk/dyr

Krybdyrs Fysiologi

Sammenlign krybdyrs og menneskers fysiologi. Hvordan adskiller vores kroppe, sanser og organer sig fra hinanden?

Læs mere her

Beskrivelse: Sammen med jeres formidler vil I i rundt i udstillingen få en snak om forskellen mellem Terrariets dyr og os mennesker. Få testet og brugt alle jeres sanser! Kan I høre fuglen i trætoppen, finde den flotte øgle eller føle skildpaddens hårde skjold.  Kan Terrariets dyr gøre det samme som jer? Vi tager på opdagelse i vores egne egenskaber og sanser, men ikke mindst i dyreverdens helt utroligt specialiseringer. Til sidst skal vi møde en slange helt tæt på. Hør om alle slangens fantastiske kropslige egenskaber  og hvordan de ligner eller adskiller sig fra menneskers.

 • Elever vil lærer om menneskes krop og sanser – f.eks. de traditionelle 5 sanser, samt andre egenskaber, som man argumentere for også kan betegnes som sanser.
 • Eleverne vil lære forskelle og ligheder mellem menneskes krop og sanser og udvalgte dyrs krop og sanser i forhold til hvilket miljø/habitat man befinder sig i.
 • Eleverne stifter bekendtskab med konkrete eksempler for fysiologi udover menneskers inden for dyreverden. Heriblandt padders gps, øglers skæl, og slangens specielle sanser (termiske syn, lugtesans og høresans).
 • Eleverne får udfordret deres opfattelse af krybdyr og finder ud af at krybdyr hverken er onde, ulækre eller slimede, men derimod tilhører en forunderlig verden af forskellige farver, former og adfærd.
 • Eleverne lære hvad et krybdyr er, hvilke grupper deres findes og hvad nogle af deres fællestræk og forskelligheder er – både fysiologisk og adfærdsmæssigt. De vil lære om specifikke arter og få et indblik i deres udvikling gennem tiden.

 

Niveau:grundskole 4-10 klasse. Tilpasses efter niveau.

Varighed: 90 minutter

Deltagerantal: Maks. 20 pers.

Pris: 500 kr. + entré (40 kr. pr. person).

Min. pris er 900 kr. Er I mere end 20 personer, anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. En Ekstra formidler koster 500 kr.

Tillæg på 500 kr., hvis arrangementet er uden for normal åbningstid.

 

Inspiration til forberedelse eller videre læsning:

Evolution

Hvordan har arter udviklet de utrolige egenskaber, som de har i dag.  Hør om evolutionens værktøjer på tur rundt i Terrariet.

Læs mere her

Beskrivelse: Tag med jeres formidler rundt i Terrariet og hør om evolution. Hvad er livets træ og hvorfor kan man argumentere for at en fugl også er et krybdyr? Hvordan har nogle slanger f.eks. udviklet gift, mens andre ikke har? Sammen snakker vi om evolutionens mange værktøjer med brug af konkrete eksempler fra dyr, som vi møder rundt i Terrariet. Lær hvad alle de svære ord betyder f.eks. mutation, genetisk drift og ikke mindst naturlig selektion.

 • Elever vil lærer om evolutionen og de værktøjer, som gør det muligt. Heriblandt naturlig selektion, mutationer, genetisk drift og migrationer.
 • Eleverne vil lære om livets træ med fokus på grupperne/grenene krybdyrs og padders oprindelse og slægtskab. Her vil der også kort blive snakket om konvergent evolution.
 • Eleverne stifter bekendskab med konkrete eksempler på evolutionære udviklinger, som f.eks. giftslangers gifte, skildpadders skjolde og gekkoers fødder.
 • Eleverne får udfordret deres opfattelse af krybdyr og finder ud af at krybdyr hverken er onde, ulækre eller slimede, men derimod tilhører en forunderlig verden af forskellige farver, former og adfærd.
 • Eleverne lære hvad et krybdyr er, hvilke grupper deres findes og hvad nogle af deres fællestræk og forskelligheder er – både fysiologisk og adfærdsmæssigt. De vil lære om specifikke arter og få et indblik i deres udvikling gennem tiden.

 

Niveau: Tilpasses efter niveau.

Varighed: 60-90 minutter

Deltagerantal: Maks. 20 pers.

Pris: 500 kr + entré (40 kr. pr. person). Betaling for min. 10 pers. ved entré.

Min. pris 900 kr. I tilfælde af at I er mere end 20 personer, anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 500 kr.

Tillæg på 500 kr., hvis arrangementet er uden for normal åbningstid.

 

Inspiration til forberedelse eller videre læsning:

Hvorfor er nogle dyr giftige: https://videnskab.dk/naturvidenskab/hvorfor-er-nogle-dyr-giftige

ZOOETIK

Hvorfor er zoologiske haver vigtige? Hør om Terrariets arbejde med formidling, avl og bevarelse.

Læs mere her

Beskrivelse:  Hvorfor er zoologiske haver vigtige? Kan det etisk forsvares at zoologiske haver spærrer dyr inde og viser dem frem for penge? Hør om Terrariets arbejde med lokale og globale bevarelsesprojekter, avlssamarbejdet med andre europæiske zoologiske haver og den gennemgående formidling af Terrariets dyrearter. Hvad er de vigtige elementer i formidlingen og hvordan bidrager man til at skabe opmærksomhed på natur-og artsbevarelse, samt de trusler, som vilde dyr i naturen står overfor. Kan individerne i zoologiske haver fungere som en slags backup population, så dyrene kan genudsættes når truslerne i naturen en dag, forhåbentligt, er væk?

 • Eleverne lærer om de vigtige tanker og overvejelser, der ligger bag, hvilke dyr Terrariet har, og hvad deres formål er. De lærer om hvordan vi udvælger dyrearter, som vi kan gøre en forskel for med vores viden og vores faciliteter.
 • Eleverne får udfordret deres opfattelse af krybdyr og finder ud af at krybdyr hverken er onde, ulækre eller slimede, men derimod tilhører en forunderlig verden af forskellige farver, former og adfærd.
 • Eleverne lærer hvad et krybdyr er, hvilke grupper deres findes og hvad nogle af deres fællestræk og forskelligheder er – både fysiologisk og adfærdsmæssigt.
 • Eleverne lærer om spændene forskningsprojekter, som giver vigtig viden om dyrs levemåder, levetid, velfærd og fysiologi.

 

Niveau: Tilpasses efter niveau.

Varighed: 60-90 minutter

Pris: 500 kr + entré (40 kr. pr. person). Betaling for min. 10 pers. ved entré.

Min. pris 900 kr. I tilfælde af at I er mere end 20 personer, anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 500 kr.

Tillæg på 500 kr., hvis arrangementet er uden for normal åbningstid.

 

Inspiration til forberedelse eller videre læsning:

Du/I kan læse meget mere om vores generelle projekter her og om vores igangværende og afsluttede projekter her.

NATURSKOLE

Kom med Terrariets formidler på en vandretur rundt i Vissenbjergs flotte natur eller tag med formidleren på Kystsafari.

 

Læs mere her

Beskrivelse:  Tag med jeres guide på opdagelse i den danske natur. Opdag istidslandskabet ved Vissenbjerg. Her starter turen starter ved Terrariet P-plads, hvorefter vi bevæger os op gennem Vissenbjergs skovbeklædte bakker. Oplev skovens liv og flotte udsigter. Herefter forsættes ned til de lysåbne arealer, hvor eng og søer danner et smukt mosaiklandskab. Måske møder vi en snog eller et lille skovfirben i krattet. Turen forsætter op igennem Afgrunden og videre til Møllesøen, hvor vi med net og spand kan slutte af med at gå på opdagelse ved søbredden. Turen giver en bred introduktion til flere forskellige danske naturtyper – alt fra skov, eng, sø og krat.

 • Eleverne vil opleve den vilde danske natur og lære om spændende dyre- og planteliv, som vi finder på vejen.
 • Her vil eleverne stifte bekendskab med forskellige naturtyper, såsom skov, afgræssede enge, krat, vandhuller og søer.
 • Eleverne vil kort høre om lokal landskabshistorie om bl.a. landskabets dannelse i istiden og Vissenbjergs berygtede røvere fra middelalderen.
 • Eleverne vil lære om nogle af forskellene og lighederne mellem danske naturtyper.
 • Eleverne vil høre om Terrariets bevarelsesprojekter i Assens Kommune og de tilhørende forhold, begrænsninger og naturpleje, som følger med naturbeskyttelse.

Turen kan bookes fra 15/4-15/9 med forbehold for vejrlige udfordringer

Niveau:  Forløbet tilpasses efter elevernes klassetrin.

Varighed: ca. 2 timer (Kan udvides eller forkortes med medfølgende prisændring). Gåturen fra Terrariet er ca. 3,5 km. lang. Vi holder gode pauser og der kan nemt indarbejdes en frokostpause nede ved søen til sidst, hvor vi opsummerer turen og kigger på dagens fangst.

Maks. Antal deltagere: 25 personer

Pris: 1.000 kr. (ønskes besøg i Terrariets udstilling før eller efterfølgende kan man ved køb af dette arrangement med fordel købe entré til skoletjenestepriser (40 kr. pr. person).

I tilfælde af at I er mere end 20 personer, anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 1000 kr. Tillæg på 500 kr., hvis arrangementet skal holdes uden for normal åbningstid (efter kl. 16)


Kystsafari

Kystsafari: Tag på tur til en lokal strand efter eget valg og mød en formidler fra Terrariet. Sammen med jeres guide vil I undersøge livet på stranden og under overfladen. Terrariet medbringer waders i flere størrelser, net, bestemmelsesduge mm. Eleverne får en opgave i form af en bingoplade med ikoner af dyr og tang med på jagten, når de skal finde alt mellem himmel og hav under udflugten. Efterfølgende med madpakken i skødet bliver eleverne aktivt inddraget i formidlingen om de indfangne dyr, tang, samt bevarelsen af dem, hvorefter de til sidst er med til at sætte dyrene fri igen.

Turen kan bookes fra 15/5-1/9 med forbehold for vejrlige udfordringer

Niveau: Tilpasses efter niveau.

Varighed: 2-2,5 time

Deltagerantal: Maks. 15 (vi har indtilvidere ikke udstyr til flere)

Pris: 2.000 + kørsel

Tillæg på 1000 kr., hvis arrangementet er uden for normal åbningstid (efter kl. 16)

Vi transportere guide og udstyr ud og mødes med klassens på den ønskede strand.

Note: Det er muligvis ikke alle elever, som kan gå i vandet med waders samtidig, da de vi har et begrænset antal i forskellige størrelser. Eleverne kan skiftes mellem at gå i vandet og bestemme dyr, hvis der ikke er waders nok til alle på en gang.


Ring gerne på 64471850 eller skriv til event@terrariet.dk, hvis I vil høre mere om et muligt Naturskole-forløb.

Slangedissektion

Obs. Det er midlertidig ikke muligt at booke en slangedissektion.

 

 

Læs mere her

Beskrivelse:  Lær om slangers kropsopbygning og find ud af om den er bygget af de samme byggesten som os. Sammen med jeres formidler vil I dissekere slanger og finde ud af svaret. Find alle de vigtige organer og se hvordan et slangeskelet er bygget op. Hør formidleren fortælle om de forskelle og ligheder, der er mellem flere typer af slanger, mellem forskellige slags krybdyr, samt de fysiologiske forskelle som findes mellem os og krybdyr generelt. Det bliver vildt og blodigt.

 • Eleverne vil få skubbet deres grænser ved dissekering af en slange i små hold på maks. 6 personer, hvor de selv får lov til at gå på opdagelse i slangens indre opbygning.
 • Eleverne vil lære om slangens yder opbygning og indre opbygning. Vi vil se nærmere på de indre organer, hvor de sidder i slangen og deres funktion.
 • Eleverne vil lære om krybdyrs fysiologi med et konkret eksempel i slangen. Her vil de både lære om de forskelle og ligheder som findes inden for forskellige familier af slanger, samt de forskelle og ligheder der findes inden for forskellige ordner af krybdyr.
 • Eleverne vil stifte bekendtskab med fysiologiske forskelle og ligheder mellem krybdyr og mennesker.

 

Niveau:  Forløbet tilpasses efter elevernes klassetrin.          

Varighed: 60 – 90 minutter          

Maks. antal deltagere: 20 personer          

Pris:  800 kr. + entré (40 kr. pr. person). Betaling for entré for min. 10 personer.

Min. pris 1500 kr. I tilfælde af at I er mere end 20 personer tilkøbes en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 800 kr.

Tillæg på 500 kr., hvis arrangement skal foregå uden for normal åbningstid

OBS: Vi afliver ikke slanger alene for at de skal dissekeres. De aflives humant og det er ofte sidste udvej efter alle andre muligheder er blevet undersøgt. Slangerne som bruges i dette undervisningstilbud vil derfor være dyr, som er aflivet fordi de fejlede noget, var i overskud eller var ulovlige slanger fra privathold. Har vi ikke flere slanger på frost, bliver I enten tilbudt et alternativt dissektionsdyr eller I bliver skrevet op til fremtidige muligheder. Alternativt kan vi også anbefale forløbet fysiologi, hvor vi snakker om forskel/ligheder i flere dyregruppers fysiologi (inkl. mennesker) på en tur rundt i udstillingen.

Inspiration til videre læsning:

Slangens anatomi

Selvvalgt emne

Selvvalgt emne tilrettelagt efter jeres tema

Læs mere her

Beskrivelse: I det selvvalgte emne tilrettelægger vi i samarbejde med læreren tema og aktiviteter for besøget i Terrariet. Der er næsten uendelige muligheder for kombinationer og det er Jeres ønsker, der er i centrum. Terrariets skoletjeneste er i hvert fald klar til at gøre formidlingen og undervisningen i Jeres emne til en god og lærerig oplevelse. Eksempler på tidligere besøg med selvvalgte emner.

Niveau: Forløbet tilpasses efter niveau         

Kontakt os for yderligere information

Giv os et kald på tlf. 64471850 eller skriv en mail til event@terrariet.dk