Foto: Silas Orbe

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar

COVID-19

RESTRIKTIONER OG ANBEFALINGER PÅ TERRARIET (COVID-19)

Vi håber, at I vil hjælpe os med at passe på os og hinanden ved at følge myndighedernes anbefalinger og restriktioner, når I besøger Terrariet Reptile Zoo. For at passe på os, hinanden og dig selv, skal du være opmærksom følgende hensyn i forbindelse med Covid-19, når du planlægger et besøg på Terrariet.

CORONAPAS:

Fra søndag d. 1. august er coronapas IKKE længere et krav ved besøg på Terrariet.

MUNDBIND:

Fra mandag d. 14. juni er mundbind IKKE længere et krav i Terrariets udstilling.

AFSTAND:

Vi er i Terrariet underlagt begrænsninger på, hvor mange besøgende gæster vi kan have inde ad gangen. Dette medfører, at vi max. tillader 150 personer inde på Terrariet. Vi tæller antal personer ved indegangen. I tilfælde af kø ved indgangen, vil vi løbende opdatere forventelig ventetid på Terrariets Facebookside.

I Terrariet opfordrer vi alle gæster til at holde 2 meters afstand fra hindanen, når muligt, og altid mindst 1 meter, som er de nuværende gældende opfordringer i offentlige rum.

For at mindske smitterisikoen i vores gangarealer har vi malet pile-markeringer på gulvet rundt i udstillingen for at indikere bevægelsesretningen, som nu er ensrettet. Følg de hvide markeringer rundt og nyd dyrene ved de røde markeringer et par ekstra minutter, hvis der opstår trafikpropper. Vi opfordrer derfor til tålmodighed, når du bevæger dig rundt i udstillingen, og vi håber på, at du vil tage hensyn til andre besøgende. Hjælp os gerne ved at holde øje med afmærkninger, skilte og barrierer, som bidrager til, at alle kan holde en sikker afstand.

BILLETTER:

Billetter kan købes i billetsalget eller online her på siden. Det er ikke nødvendigt at booke billet hjemmefra. Vi lukker dog ikke flere gæster ind end myndighedernes retningslinjer foreskriver. Det betyder at der kan opstå kø ved indgangen.

ANDRE HENSYN:

Vi sørger for at spritte borde, håndtag og andre overflader af løbende flere gange dagligt.

Derudover bliver Terrariets personale testet jævnligt i løbet af ugen.

Hvis der opstår kø til Terrariets indgang giver vi besked via Terrariets Facebookside om estimeret ventetid.

Hvis du har spørgsmål til Terrariet omkring COVID-19 forholdsregler eller lignende, er du velkommen til at kontakte Terrariet enten ved mail info@terrariet.dk eller over telefon 64471850.

Vi opfordrer desuden alle gæster til at:

  • Vise hensyn og holde afstand
  • Hoste eller nyse i ærmet og efterfølgende afspritte hænder
  • Vaske hænder tit eller gøre flittigt brug af håndsprit
  • Huske at hjælpe børnene med den gode håndhygiejne.
  • Betale med kort eller mobile pay (så vidt mulig) når du handler i Terrariets butik.

 

TUSIND TAK FOR HJÆLPEN, VI HÅBER DU FÅR EN GOD OG SIKKER DAG PÅ TERRARIET!

Åbningstider

Langt de fleste dage har vi åben fra 10-16.

I sommerferien (26/6-8/8) udvider vi med en time og har derfor åben fra 10-17

Der er specielle åbningstiderhenover juleferien

SPECIELLE ÅBNINGSTIDER

Juleaftens dag: 10.00 – 12.00
Juledag: 10.00 – 12.00
2. Juledag: 10.00 – 12.00
Nytårsaftens dag : 10.00 – 12.00
Nytårsdag: Lukket

Mad og Drikke

Medbragt mad og drikke på terrassen ved billetsalget eller i haven bagved.

I Terrariets butik kan der købes vand, sodavand, juice, kakao, is, kaffe, te, øl, cider og chokoladebarer.

Handicap

Det er muligt at komme rundt med kørestol i hele Terrariets udstilling. Der er dog enkelte kroge ved f.eks. edderkoppegangen og komodoerne, som godt kan udfordre. Vi har et handicaptoilet, som man frit kan benytte også uden køb af entrébillet.

Gæster med ledsagere og kørestolsbrugere kan gratis tage en ledsager med i Terrariet. Vis ledsagerkortet i Terrariets billetsalg.

På parkeringspladsen finder du 2 afmærkede handicappladser.

Puslerum, barnevogne og klapvogne

Vi har puslebord på handicaptoilettet, som frit kan benyttes også uden entrébillet.

Det er muligt at tage en barnevogn med rundt i udstillingen. Der kan dog forekomme snævre hjørner specielt på dage med mange gæster. Vi har dog set, at det er lykkedes at tage en 2-sædet barnevogn med rundt.

 

Glemte sager

Vi opbevarer glemte sager i billetsalget eller på kontoret i mindst et par måneder. Har du glemt noget, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 64471850 eller skrive en mail på info@terrariet.dk.

Hund

Hunde er ikke tilladt i Terrariet.

Der er dog gode muligheder for gåture i lokalområdet specielt ved Afgrunden og Udsigten bag Terrariet.

Er vejret ikke til, at hunden kan sidde i bilen i længere tid, og har I ikke andre muligheder, så er I velkommen til at kontakte kontoret på tlf. 64471850 eller mail. info@terrariet.dk for at høre, om de har tid til at tage sig af hunden kortvarigt under besøget. Dette kan dog ikke garanteres.

Parkering

I tilknytning til Terrariet er der flere adskilte offentlige parkeringspladser med gratis parkering . Vi har yderelige 2 handicappladser tæt ved indgangen. Hold øje med skiltene på parkering, hvis du er i tvivl om, hvor du må parkere. Er der ikke plads på p-pladserne tæt ved Terrariet, kan man med fordel parkere ved Vissenbjergs Idræts- og Kulturcenter på Idrætsvej 3 ca. 2-3 minutters gang fra Terrariets hovedindgang.

Grill

Det er ikke tilladt at medbringe egen grill og grille medbragt mad i haven. Terrariets grill er udelukkende tiltænkt arrangementer.

Online billetter

Køber du en online billet hos os på http://www.billet.terrariet.dk kan den benyttes i billetsalget. OBS. du modtagere ikke en egentlig billet på mail, men derimod en sms med en QR-kode, som fint vil blive accepteret i bytte for entré i billetsalget på Terrariet.

Årskort

Vil du gerne købe et årskort kan det gøres her på siden www.billet.terrariet.dk eller i billetsalget på Terrariet.

Køber du et årskort på siden, vil du modtage en sms med dit nye årskort, som forbinder til en QR-kode. Herefter kan du vise QR-koden i billetsalget ved dit næste besøg. Du kan altid hente dit årskort igen ved at oplyse dit telefonnummer på http://www.billet.terrariet.dk

Du kan også købe årskortet, som en gave til en du holder af. Det kan gøres ved at sætte et kryds i den tilsvarende boks, når du køber kortet online. Så vil der ikke blive sendt en sms til det nummer, du oplyser. Herefter kan du selv lave et flot gavekort, hvor det står at de kan hente deres årskort med deres telefonnummer på siden http://www.billet.terrariet.dk

Din oplysninger forsvinder automatisk fra Terrariets server 6 måneder efter, at årskortet udløber medmindre du fornyer det

Har du spøgrsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 64471850 eller på mail info@terrariet.dk

Familieårskort gælder for husstanden. Det er også muligt at købe bedsteforældrekort, som gælder for bedsteforældrene og børnebørnene.

Studerende

Er du studerende får du 10% rabat på entrébilletter, hvis du viser et gyldigt studiekort i billetsalget.

Er du biologistuderende kommer du gratis ind ved fremvisning af dokumentation på din valgte uddannelse.

Rabatter

Grupperabat på 10% ved grupper på 15 personer eller flere ved køb af entré.

Studerende og pensionister får 10% i rabat ved køb af entrébillet.

Har du årskort hos os får du ydereligere 10% rabat på alt i butikken, samt entrébilletter til gæster.

Jeg ønsker at give mit dyr til Terrariet

Som hovederegel tager vi ikke i mod dyr fra privathold, da det tager plads, som vi ofte ikke har. Du er dog velkommen til at kontakte chefdyrepasser Jonas på jonas@terrariet.dk for at høre om mulighederne. Husk at vedhæfte billeder af dyret i mailen.

Indleverer du et dyr til os  er det vigtigt at vide, at der ikke gælder en fortrydelsesret. Det skyldes at Terrariet er en karantænezone, hvilket indebærer, at dyr ikke må fjernes fra Terrariet igen uden tilladelse fra fødevarestyrelsen. Det er op til os hvad der sker med dyret efter indleveringen.

Finder man et krybdyr, man ikke lige kan genkende fra den danske natur  bedes man venligst ringe til politiet før os. Det skyldes at dyret kunne være savnet, hvilket essentielt gør dyret til hittegods, hvis politiet ikke har fået besked om fundet. Oprettes der en sag bliver vi efterfølgende kaldt ud til at håndtere situationen, hvis der skulle være brug for det.