Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar

Åbningstider

Langt de fleste dage har vi åben fra 10-16.

I sommerferien (10/6-18/8) udvider vi med en time og har derfor åben fra 10-17

Der er specielle åbningstiderhenover juleferien

SPECIELLE ÅBNINGSTIDER

Juleaftens dag: 10.00 – 12.00
Juledag: 10.00 – 12.00
2. Juledag: 10.00 – 12.00
Nytårsaftens dag : 10.00 – 12.00
Nytårsdag: Lukket

Mad og Drikke

Medbragt mad og drikke på terrassen ved billetsalget eller i haven bagved.

I Terrariets butik kan der købes vand, sodavand, juice, kakao, is, kaffe, te, øl, cider og chokoladebarer.

Handicap

Det er muligt at komme rundt med kørestol i hele Terrariets udstilling. Der er dog enkelte kroge ved f.eks. edderkoppegangen og komodoerne, som godt kan udfordre. Vi har et handicaptoilet, som man frit kan benytte også uden køb af entrébillet.

Gæster med ledsagere og kørestolsbrugere kan gratis tage en ledsager med i Terrariet. Vis ledsagerkortet i Terrariets billetsalg.

På parkeringspladsen finder du 2 afmærkede handicappladser.

Puslerum, barnevogne og klapvogne

Vi har puslebord på handicaptoilettet, som frit kan benyttes også uden entrébillet.

Det er muligt at tage en barnevogn med rundt i udstillingen. Der kan dog forekomme snævre hjørner specielt på dage med mange gæster. Vi har dog set, at det er lykkedes at tage en 2-sædet barnevogn med rundt.

 

Glemte sager

Vi opbevarer glemte sager i billetsalget eller på kontoret i mindst et par måneder. Har du glemt noget, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 64471850 eller skrive en mail på info@terrariet.dk.

Hund

Hunde er ikke tilladt i Terrariet.

Der er dog gode muligheder for gåture i lokalområdet specielt ved Afgrunden og Udsigten bag Terrariet.

Er vejret ikke til, at hunden kan sidde i bilen i længere tid, og har I ikke andre muligheder, så er I velkommen til at kontakte kontoret på tlf. 64471850 eller mail. info@terrariet.dk for at høre, om de har tid til at tage sig af hunden kortvarigt under besøget. Dette kan dog ikke garanteres.

Parkering

I tilknytning til Terrariet er der 3 adskilte offentlige parkeringspladser med gratis parkering (P1, P2 og P3). Vi har yderelige 2 handicappladser tæt ved indgangen. Hold øje med skiltene på parkering, hvis du er i tvivl om, hvor du må parkere.

Grill

Det er ikke tilladt at medbringe egen grill og grille medbragt mad i haven. Terrariets grill er udelukkende tiltænkt arrangementer.

Online billetter

Køber du en online billet hos os kan den benyttes i billetsalget. OBS. du modtagere ikke en egentlig billet på mail, men derimod en faktura/ordrebekræftigelse, som fint vil blive accepteret i bytte for entré i billetsalget på Terrariet.

Årskort

Vil du gerne købe et årskort kan det gøres her på siden eller i billetslaget på Terrariet.

Køber du et årskort på siden, vil du modtage dit nye årskort med posten.

Op mod udløbelsesdatoen kontakter vi dig, for at høre om du vil forny dit kort endnu et år. Vil du have tjekket udløbsdato, er du velkomment til at kontakte Terrariet på tlf. 64471850 eller på mail info@terrariet.dk

Studerende

Er du studerende får du 10% rabat på entrébilletter, hvis du viser et gyldigt studiekort i billetsalget.

Er du biologistuderende kommer du gratis ind ved fremvisning af dokumentation på din valgte uddannelse.

Rabatter

Grupperabat på 10% ved grupper på 15 personer eller flere ved køb af entré.

Studerende og pensionister får 10% i rabat ved køb af entrébillet.

Har du årskort hos os får du ydereligere 10% rabat på alt i butikken, samt entrébilletter til gæster.

Jeg ønsker at give mit dyr til Terrariet

Som hovederegel tager vi ikke i mod dyr fra privathold, da det tager plads, som vi ofte ikke har. Du er dog velkommen til at kontakte chefdyrepasser Jonas på jonas@terrariet.dk for at høre om mulighederne. Vedhæft gerne et billede af dyret i mailen.

Indleverer du et dyr til os  er det vigtigt at vide, at der ikke gælder en fortrydelsesret. Det skyldes at Terrariet er en karantænezone, hvilket indebærer, at dyr ikke må fjernes fra Terrariet igen uden tilladelse fra fødevarestyrelsen. Det er op til os hvad der sker med dyret efter indleveringen.

Finder man et krybdyr, man ikke lige kan genkende fra den danske natur  bedes man venligst ringe til politiet før os. Det skyldes at dyret kunne være savnet, hvilket essentielt gør dyret til hittegods, hvis politiet ikke har fået besked om fundet. Oprettes der en sag bliver vi efterfølgende kaldt ud til at håndtere situationen, hvis der skulle være brug for det.