Støt vores arbejde med truede dyr

Krybdyr og padder er desværre ofte en overset dyregrupper i bevarelsesprojekter, da de måske nogle gange ikke er lige så populære som andre dyr i dyreriget. Det er dog desværre også de to dyregrupper i dyreriget, der er mest under pres og hos mange arter er der så få individer tilbage, at de formentlig er uddøde i naturen om få år. Om nogle arter taler man endda om få måneder. Terrariet kæmper for at oplyse om og bevare krybdyr og padder. Alle donerede beløb går til udbredelsen om krybdyr og padder og til specifikke bevarelsesprojekter. En god måde at støtte Terrariets arbejde er at købe et årskort. Det giver måske kun Terrariet et lille årligt beløb fra individet, men indtægterne fra alle årskortholdere giver tilsammen en hel del, der kan gøre en stor forskel for krybdyr og padder i Danmark og verden over. På forhånd tusind tak for Jeres donation

Din donation gør en forskel

Bak op om vores vision og arbejde med at sikre habitater og overlevelse for truede krybdyr og padder. Alle beløb kan gøre en forskel. Ønsker du at donere et beløb kan du kontakte os pr. telefon eller e-mail.

Terrariet har en indsamlingstilladelse fra indsamlingsnævnet: Find den her: Tillladelse

Se regnskab for seneste indsamlingsperiode her: Regnskab-indsamlingsnævn

I øjeblikket har vi fokus på bevarelse af komodovaraner.

Kan du undvære 10kr., 20 kr. eller mere, så vil du kunne gøre en forskel.
Din donation kan sendes med MobilePay og vil gå til Terrariets bevarelsesprojekt for komodovaraner.

Midlerne går både til bevaring af komodovaraner i naturen gennem projektet KSP i Indonesien, samt til Terrariets eget arbejde med formidling og avl af komodovaraner her i Danmark.

35032

Skriv “Komodo” i beskrivelsen