Ud af huset

Terrariets dyr kommer også gerne til Jer! Selvfølgelig i selskab af en af vores dygtige formidlere. Vi tager den levende formidling med ud til Jer og sørger for at eleverne får en uforglemmelig oplevelse. Har I et specifikt ønske eller tema, efterkommer vi det mere end gerne efter bedste evne. Skriv til os og lad os snakke om mulighederne.

UD AF HUSET

Er det svært at få busplanerne til at passe for at komme på besøg i Terrariet?

 

Så kommer Terrariet gerne til Jer. I kan få besøg af dyr fra Terrariet sammen med en biolog eller dyrepasser til en eller flere klasseundervisninger. I samarbejde med Terrariets personale aftales det hvilke dyr, der tages med ved besøget samt temaet for formidlingen. Undervisningen inddrager eleverne på en aktiv og udfordrende måde og de medbragte levende dyr gør timen sjovere.

 

  • På hverdage mellem kl. 8-16 ligger prisen på 1.500 kr, hvilket dækker forberedelse og 1 times undervisning om dyr, men ikke kilometerpenge eller eventuelle broafgifter. Ønskes længere tid, koster hver ekstra time 500 kr.

 

  • OBS: I weekender eller efter kl. 16 på hverdage ligger startprisen på 2.500 kr. Hertil kommer kilometerpenge og eventuelle broafgifter oveni. Hver ekstra time koster 1000 kr. i weekender og på hverdage efter kl. 16.

 

TILBUD TIL BIBLIOTEKER 

Prisen er lidt dyre end almindelig skoletjeneste, men er i flere biblioteker i samme område tilbyder vi med fordel en god rabat, hvis I booker os samme dag allesammen.

Prisen bliver hermed foruden kørsel og evt. bro/færgeafgift:

Startgebyr for bibliotek A: 2500 kr.

herefter koster bibliotek B: 1000 kr.

og bibliotek C: 1000 kr.

BESTIL BESØG