I hele påskeferien foregår der masser af hyggelige aktiviteter for hele familien på Terrariet.
🐣Hver dag vil der være spændende fremvisninger, hvor du kan flytte dine grænser og prøve at røre et af Terrariets formidlingsdyr
🐣Se dyrepasserne fodre nogle af Terrariets fantastiske beboere hver dag kl. 10.15, 11.45, 13.00 og 15:30.
(se www.terrariet.dk/paaskeferie for nærmere info)
🐣Tag på jagt efter ÆGGE-facts (8 år+) rundt i Terrariet! Påskevaranen har gemt 6 reder med påskeÆG i udstillingen. Kan I finde dem alle og løse de medfølgende spørgsmål? Er man ÆG-straordinær skarp og finder alle de rigtige svar, kan man deltage i konkurrencen om et havesæt inkl. diverse frøbomber, potteplanter og haveredskaber.
🐣De små kan også være med… Deltag i den store æggejagt for de små (3-7 år.), hvor I skal matche de rigtige dyr med de rigtig farvede æg.
🐣Hver dag i påskeferien er børneværkstedet åben. Her kan du lave påskepynt med fjer i de flotteste farver, glitrende glimmer og masser af farvelade. Derudover kan du klippe et kæmpe gækkebrev, farvelÆGGE dit yndlingsdyr, løse spændende opgaver eller lære at tegne dyr. Børneværkstedet kan findes i det gamle hus bagerst i haven.
🐣 Sidst men ikke mindst, vil der være PåskeBingo i formidlingscentret kl. 14:30 mandag (d. 11/4) og onsdag (d. 13/4), hvor man kan vinde små hyggelig præmier for de første 3 fulde rækker og første fulde plade. Det er først til mølle, da der er begrænsede pladser)