13. - 22. april

Påskeferie

 

Masser af hyggelige aktiviteter

I hele påskeferie foregår der masser af hyggelige aktiviteter for hele familien på Terrariet.

  • Tag på ÆGGEjagt rundt i Terrariet! Påskevaranen har gemt 10 påskeÆG i udstillingen. Kan du finde dem alle og løse de medfølgende spørgsmål? Er du ÆG-straordinær skarp og finder alle de rigtige svar, kan du deltage i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Terrariet (kan ikke ombyttes til kontanter).
  • Tirsdag bliver det ÆG-stremt spændende. Her skal vi nemlig dissekere en 2,5 m. lang gul kvælerslange kl. 12:00! Kom og vær med og lær om slangens anatomi udvendigt, men absolut også indvendigt.
  • Hver dag i påskeferien er børneværkstedet åben. Her kan du lave påskepynt med fjer i de flotteste farver, glitrende glimmer og masser af farvelade.  Derudover kan du klippe et kæmpe gækkebrev, farvelÆGGE dit yndlingsdyr, løse spændende opgaver eller lære at tegne dyr. Børneværkstedet kan findes i det gamle hus bagerst i haven.
  • Hver dag vil der være spændende fremvisninger, hvor du kan flytte dine grænser og prøve at røre en slange, eller se dyrepasserne fodre nogle af Terrariets fantastiske beboere.
  •  Kunne du tænke dig at ligne en farlige øgle eller en sød kanin. Begge mandage, samt onsdag og torsdag i påskeferien vil der være ansigtsmaling i børneværkstedet kl. 14:30-15:30.

 

Nyt anlæg med kongekobra åbner!

Børneværksted – Hver dag 10-16

Kvælerslangedissektion – tirsdag kl. 12:00