SKOLETJENESTE

Kryb og kravl

Det kribler og krabler på Terrariet. Tør I at komme på besøg?

Beskrivelse: Sammen med jeres formidler vil I hilse på nogle af Terrariets insekter. Mød de vrikkende melorme, de nuttede fårekyllinger og de hoppende græshopper. I får lov at holde og røre alle insekterne, hvis I altså tør! Efter vi har hilst på insekterne tager videre til spindlerne. Hør om fugledderkoppen og se at skorpionen lyser op i mørket.

  • Børnene vil lære om insekter og spindlere. De får lov at røre melorme, græshopper og fårekyllinger. Derudover får de fortællinger om spindlerne fugleedderkoppen og skorpionen.
  • Børnene stifter bekendtskab med konkrete eksempler for sanser udover menneskers inden for dyreverden. Heriblandt padders magnetiske sans,  samt slangens specielle sanser (termiske syn, lugtesans og høresans).
  • Børnene får udfordret deres opfattelse af insekter og finder ud af at de hverken er onde, ulækre eller slimede, men derimod tilhører en forunderlig verden af forskellige farver, former og adfærd.
  • Børnene får viden om hvad et insekter og spindlere er, hvilke grupper deres findes og hvad nogle af deres fællestræk og forskelligheder er.

Niveau: Tilpasses efter niveau.

Varighed: 45 minutter

Deltagerantal: Maks. 25 pers.

Pris: 350 kr. + entré (30 kr. pr. person). Betaling for min. 10 pers. ved entré.

Min. pris er 650 kr. Er I mere end 20 pers., anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 250 kr.

Tillæg på 500 kr., hvis arrangementet er uden for normal åbningstid.