SKOLETJENESTE

Fremvisning – Introduktion til krybdyr

Gennem levende, spændende og lærerig formidling bliver eleverne lukket ind i krybdyrenes eller paddernes fascinerende verden..

Beskrivelse: Formidleren tager 3 dyr med, som børnene får lov til at komme helt tæt på og røre, hvis de altså tør!!! Der vil blive snakket om krybdyrenes udvikling, deres adfærd, sanser og fysiologi. Tag f.eks. skildpaddens skjold – hvad er det lavet af og hvorfor er det så vigtigt? Hvorfor har øglen skæl og hvad bruger slangen sin tunge til? Sammen finder vi svarene på disse spørgsmål og mange flere. Fremvisningen er den perfekte løsning hvis der ønskes levende formidling kombineret med tid på egen hånd i Terrariets udstilling.

  • Børnene får udfordret deres opfattelse af krybdyr og finder ud af at krybdyr hverken er onde, ulækre eller slimede, men derimod tilhører en forunderlig verden af forskellige farver, former og adfærd.
  • Børnene lære hvad et krybdyr er, hvilke grupper deres findes og hvad nogle af deres fællestræk og forskelligheder er – både fysiologisk og adfærdsmæssigt.
  • De vil lære om specifikke arter, få et indblik i deres udvikling gennem tiden, samt høre fortællinger om de største, tungeste og giftigste.

Varighed: 45 minutter Niveau: Tilpasses efter niveau. Maks. deltagerantal: 25 personer

Pris:  350 kr. + entré (30 kr. pr. person). Betaling for entré for min. 10 personer.

Min. pris 650 kr. I tilfælde af at I er mere end 20 personer, anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 250 kr.

Tillæg på 500 kr., hvis arrangement skal foregå uden for normal åbningstid