SKOLETJENESTE

De skjulte dyr på Terrariet

Mød de bedst skjulte dyr på Terrariet og oplev en verden af camouflage, bagholdsangreb og vilde farver..

Beskrivelse: I går sammen med formidleren rundt i udstillingen i søgen efter dyr, som er lidt bedre skjulte end de fleste. Formidleren vil fremhæve udvalgte dyr, hvoraf man kan få lov at røre ved nogle af dem, hvis I altså tør. Hvordan gemmer den grønne træpyton sig og hvorfor har frynseskildpadden frynser? Hvorfor skifter kamæleonen farve? Det er ikke alle dyr som er lige godt kamuflerede – faktisk findes der dyr med de flotteste pangfarver, som stadig ikke bliver spist af rovdyr. Få svar på alle disse spørgsmål og mange flere sammen med jeres formidler.

  • Børnene lære om camouflage og den evige kamp mellem rovdyr og byttedyr. Hvordan kan camouflage hjælpe et dyr med at beskytte sig eller med at jage?
  • Fokus på dyr som camouflerer sig og dyr som absolut ikke gør. Børnene lære hvad fordele og ulemper er med camouflage vs. pangfarver.
  • Forståelse for hvad krybdyr er – deres fællestræk og enormt mange forskelligheder. Børnene lærer om krybdyrs udvikling gennem tiden med fokus på camouflage.
  • Børnene bliver udfordret i deres opfattelse af krybdyr. De lærer at de ikke er ondskabsfulde, slimede eller modbydelig dyr, som skal slås ihjel, når man møde dem i naturen, men at de tvært i mod er en del af jordens biodiversitet og dermed har en vigtig rolle at spille i deres habitater og økosystemer.

Niveau:Tilpasses efter niveau. Varighed: 45 minutter Maks. deltagerantal: 25 personer

Pris:  350 kr. + entré (30 kr. pr. person). Betaling for entré for min. 10 personer.

Min. pris 650 kr. I tilfælde af at I er mere end 20 personer, anbefaler vi, at I tilkøber en ekstra formidler. Èn ekstra formidler koster 250 kr.

Tillæg på 500 kr., hvis arrangement skal foregå uden for normal åbningstid