Information til årskortholdere

Årskort og Covid-19

På grund af COVID-19 har det desværre ikke været muligt at besøge Terrariet. Derfor har man heller ikke kunne bruge årskortet. Der er følgende muligheder i forhold til årskortet:

1) Årskortholdere kan lade være med at bede om kompensation for lukkeperioden. På den måde hjælpes Terrariet gennem den svære tid. Hvis du/I ønsker at hjælpe skal du/I ikke gøre noget. Vi  forlænger alle årskort med det antal dage som Terrariet har været lukket.

2) Du kan få kompensation for antal lukkedage. Terrariet laver en beregning for kompensationen per påbegyndt måned kortet ikke har kunne blive benyttet (37,5 kr. pr. måned for familie- og bedsteforældrekort, 16,66 kr./måned for enkeltpersonkort). Hvis I ønsker kompensation så send gerne en mail med informationer omkring jeres årskort til info@terrariet.dk og vi kontakter jer for den videre proces.

Vi håber selvfølgelig I vælger mulighed nummer 1 :).

 

 

Naturskønne oplevelser

Der findes flere fantastiske vandreruter i det bakkede landskab der omgiver Terrariet. Det blev skabt af den seneste istid for over 10.000 år siden. Ved Terrariet findes en formidlingsstation med masser af informationer omkring områdets vandreruter, der er toiletter, en vandpost, en lille café m.m. Go’ tur!

Lej en cykel – eller ta’ din egen med 

På Terrariet findes der en BIKE ISLAND station. Her kan du pumpe cykeldækket eller fylde vanddunken. Brug stativet og redskaberne til at fikse cyklen. I Terrariets butik kan du få en gratis lap. Er der mange huller i slangen, kan du også købe en ny. Kom også ind og få gode forslag til ruter m.m.

Brug for overnatning?

Et par stenkast fra Terrariet ligger Vissenbjerg Storkro. Her kan du altid få et godt tilbud på overnatning. Hotellet har også store selskabslokaler, der kan huse din firmafest eller familie sammenkomst i forbindelse med et besøg på Terrariet. Vissenbjerg Storkro ligger centralt placeret i forhold til mange fynske attraktioner.

Besøg endnu en unik zoo 

10-15 minutters kørsel fra Terrariet ligger Danmarks Fuglezoo. På rundturen i den 6 ha. naturskønne park møder I over 800 fugle godt indpasset mellem flotte træer, buske og blomster. Se også udstillingen med gamle landbrugsmaskiner. Medbring madpakken, grill på et af grillstederne eller lad Papegøjecaféen lave lækkert mad til jer.

Europas største bisonfarm

Ditlevsdal Bison Farm er Europas største bisonfarm med ca. 400 bisonokser. Kom og få en skøn oplevelse og ægte præriestemning blandt de store dyr. Der findes en restaurant, hvor du kan smage bisonkød tilberedt på alverdens måder. Bisonfarmen arrangerer også adskillige firmaarrangementer samt små og store private fester.