Efterårsferie på Terrariet

Terrariets Mysterium

d. 10-18 okt.

Masser af (u)hyggelige aktiviteter

I hele efterårsferien (10.okt – 18 okt.) foregår der masser af (u)hyggelige aktiviteter for hele familien på Terrariet!

*****Der tages forbehold for ændringer i tilfælde af nye covid-19 restriktioner****

  • Vissenbjergs lokale heks har brug for din hjælp. I løbet af natten har heksens kat Merlin drukket af tryllebryggen i den Magiske Gryde. Han er nu blevet forvandlet til et ukendt dyr og er blevet væk i Terrariet.  Katten Merlin har heldigvis efterladt sig spor, som fortæller hvilket dyr han er blevet forvandlet til. Hjælp Bromhilda med at finde Merlin ved at finde spor og løse de tilhørende gåder. Mysteriet kan løses på Terrariet i efterårsferien (lørdag d. 10/10 – søndag d. 18/10). Vi har åbent fra kl. 10-16. Løser du mysteriet, kan du deltage i konkurrencen om en kæmpe plysslange!

 

  • På Facebook vil der hele efterårsferien (lørdag d. 10/10 – søndag d. 18/10) forløbe en udklædningskonkurrence med spændende præmier. For at deltage skal I tage et billede inde på Terrariet, hvor I viser jeres bedste udklædning. Link til konkurrencen til højre på siden.

 

  • Hver dag i efterårsferien er børneværkstedet åben. Her kan du male uhyggelige tegninger, løse små hyggelige opgaver eller lave dit eget halloween monster!

 

  • Mød kryb og kravl i udstillingen. Vi vil med jævne mellemrum stille en bod på, hvor man kan komme helt tæt på forskelligt kryb og kravl. ***Vi sætter ikke faste tidspunkter for at undgå, at alt for mange samler sig om samme ting. Viser det sig svært at styre afstandsmæssigt, kan det ende med, at vi stopper med denne aktivitet.***

 

  • Særudstilling med dyrebørn. Pjusket blød og sød! Andet kan man jo næsten ikke sige om en edderkoppebaby. Har du nogensinde set babyslanger, babyskildpadder eller babyøgler? I efterårsferien har du chancen på Terrariet… Vi har nemlig haft hyppigt besøg fra storken det sidste stykke tid:)

COVID-19 forholdsregler

VI HÅBER, AT I VIL HJÆLPE OS MED AT PASSE PÅ HINANDEN OG FØLGE MYNDIGHEDERNES ANBEFALING OM HYPPIG HÅNDVASK/AFSPRITNING, SAMT HOLDE MINDST 1 METERS AFSTAND TIL HINANDEN.
UDSTILLINGEN ER BLEVET ENSRETTET HELE VEJEN RUNDT. FØLG MARKERINGERNE RUNDT OG NYD DYRENE VED DE RØDE MARKERINGER ET PAR EKSTRA MINUTTER, HVIS DER OPSTÅR TRAFIKPROPPER.
HJÆLP OS VED AT HOLDE ØJE MED AFMÆRKNINGER, SKILTE OG BARRIERE, SOM BIDRAGER TIL AT ALLE KAN HOLDE EN SIKKER AFSTAND.
VI SPRITTER BORDE, HÅNDTAG OG ANDRE OVERFLADER AF LØBENDE FLERE GANGE DAGLIGT.
Mundbind er ikke et krav, men kan købes i billetsalget. Engangsmundbind koster 3 kr. pr. stk og stofmundbind med motiv koster 25 kr. pr. stk.
TUSIND TAK FOR HJÆLPEN!

 

 

Løs Terrariets Mysterium

Deltag i udklædnings-konkurrencen på Facebook

LINK

Lav et Halloween Monster i Børneværkstedet
Se søde dyrebørn
Mød kryb og kravl