FORHOLDSREGLER

 COVID-19

Restriktioner og anbefalinger på Terrariet (Covid-19)

Vi håber, at I vil hjælpe os med at passe på os og hinanden ved at følge myndighedernes anbefalinger og restriktioner, når I besøger Terrariet Reptile Zoo. For at passe på os, hinanden og dig selv, skal du være opmærksom følgende hensyn i forbindelse med Covid-19, når du planlægger et besøg på Terrariet.

Coronapas:

Alle gæster over 15 år skal fremvise coronapas ved besøg hos Terrariet, medmindre man af medicinske årsager ikke bør få foretaget COVID-19 test eller som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

Et gyldigt coronapas, som følge af en negativ COVID-19 test taget inden for 72 timer (fra test-tidspunktet), COVID-19 vaccination (gyldig 2 uger efter 1. stik) eller hvis du tidligere har være smittet (inden for de seneste 14-180 dage), fremvises ved Terrariets billetsalg, hvor du også bedes fremvise gyldigt ID, så det kan bekræftes, at du er indehaveren af coronapasset. Fremvisning af ID kan være i form af sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID.

Tag gerne et screenshot eller print passet ud, så du hurtigt kan vise det frem i indgangen. Du kan få foretaget en kviktest ved Vissenbjerg Idræts. og kulturcenter (idrætsvej 3) hver tirsdag, fredag og søndag. Download hurtigt overblik her!

Se mere om ventetid og adresser ved alle teststeder i Assens Kommune HER!

Er du fritaget for coronapas venligst medbring og fremvis dokumentation for dette.

Mundbind:

Fra d. 14. juni er mundbind ikke længere et krav i Terrariets udstilling.

Afstand:

Vi er i Terrariet underlagt begrænsninger på, hvor mange besøgende gæster vi kan have inde ad gangen. Dette medfører, at vi max. tillader 150 personer inde på Terrariet. Vi tæller antal personer ved indegangen. I tilfælde af kø ved indgangen, vil vi løbende opdatere forventelig ventetid på Terrariets Facebookside.

I Terrariet opfordrer vi alle gæster til at holde 2 meters afstand fra hindanen, når muligt, og altid mindst 1 meter, som er de nuværende gældende opfordringer i offentlige rum.

For at mindske smitterisikoen i vores gangarealer har vi malet pile-markeringer på gulvet rundt i udstillingen for at indikere bevægelsesretningen, som nu er ensrettet. Følg de hvide markeringer rundt og nyd dyrene ved de røde markeringer et par ekstra minutter, hvis der opstår trafikpropper. Vi opfordrer derfor til tålmodighed, når du bevæger dig rundt i udstillingen, og vi håber på, at du vil tage hensyn til andre besøgende. Hjælp os gerne ved at holde øje med afmærkninger, skilte og barrierer, som bidrager til, at alle kan holde en sikker afstand.

Billetter:

Billetter kan købes i billetsalget eller online her på siden. Det er ikke nødvendigt at booke billet hjemmefra. Vi lukker dog ikke flere gæster ind end myndighedernes retningslinjer foreskriver. Det betyder at der kan opstå kø ved indgangen.

Andre hensyn:

Vi sørger for at spritte borde, håndtag og andre overflader af løbende flere gange dagligt.

Derudover bliver Terrariets personale testet jævnligt i løbet af ugen.

Hvis der opstår kø til Terrariets indgang giver vi besked via Terrariets Facebookside om estimeret ventetid.

Hvis du har spørgsmål til Terrariet omkring COVID-19 forholdsregler eller lignende, er du velkommen til at kontakte Terrariet enten ved mail info@terrariet.dk eller over telefon 64471850.

Vi opfordrer desuden alle gæster til at:

  • Vise hensyn og holde afstand
  • Hoste eller nyse i ærmet og efterfølgende afspritte hænder
  • Vaske hænder tit eller gøre flittigt brug af håndsprit
  • Huske at hjælpe børnene med den gode håndhygiejne.
  • Betale med kort eller mobile pay (så vidt mulig) når du handler i Terrariets butik.

TUSIND TAK FOR HJÆLPEN, VI HÅBER DU FÅR EN GOD OG SIKKER DAG PÅ TERRARIET!