FORHOLDSREGLER

 COVID-19

Restriktioner og anbefalinger på Terrariet (Covid-19)

Vi håber, at I vil hjælpe os med at passe på os og hinanden ved at følge myndighedernes anbefalinger og restriktioner, når I besøger Terrariet Reptile Zoo. For at passe på os, hinanden og dig selv, skal du være opmærksom følgende hensyn i forbindelse med Covid-19, når du planlægger et besøg på Terrariet.

Coronapas:

Fra søndag d. 1. august er coronapas IKKE længere et krav ved besøg på Terrariet.

Mundbind:

Fra d. 14. juni er mundbind ikke længere et krav i Terrariets udstilling.

Afstand:

Vi er i Terrariet underlagt begrænsninger på, hvor mange besøgende gæster vi kan have inde ad gangen. Dette medfører, at vi max. tillader 150 personer inde på Terrariet. Vi tæller antal personer ved indegangen. I tilfælde af kø ved indgangen, vil vi løbende opdatere forventelig ventetid på Terrariets Facebookside.

I Terrariet opfordrer vi alle gæster til at holde 2 meters afstand fra hindanen, når muligt, og altid mindst 1 meter, som er de nuværende gældende opfordringer i offentlige rum.

For at mindske smitterisikoen i vores gangarealer har vi malet pile-markeringer på gulvet rundt i udstillingen for at indikere bevægelsesretningen, som nu er ensrettet. Følg de hvide markeringer rundt og nyd dyrene ved de røde markeringer et par ekstra minutter, hvis der opstår trafikpropper. Vi opfordrer derfor til tålmodighed, når du bevæger dig rundt i udstillingen, og vi håber på, at du vil tage hensyn til andre besøgende. Hjælp os gerne ved at holde øje med afmærkninger, skilte og barrierer, som bidrager til, at alle kan holde en sikker afstand.

Billetter:

Billetter kan købes i billetsalget eller online her på siden. Det er ikke nødvendigt at booke billet hjemmefra. Vi lukker dog ikke flere gæster ind end myndighedernes retningslinjer foreskriver. Det betyder at der kan opstå kø ved indgangen.

Andre hensyn:

Vi sørger for at spritte borde, håndtag og andre overflader af løbende flere gange dagligt.

Derudover bliver Terrariets personale testet jævnligt i løbet af ugen.

Hvis der opstår kø til Terrariets indgang giver vi besked via Terrariets Facebookside om estimeret ventetid.

Hvis du har spørgsmål til Terrariet omkring COVID-19 forholdsregler eller lignende, er du velkommen til at kontakte Terrariet enten ved mail info@terrariet.dk eller over telefon 64471850.

Vi opfordrer desuden alle gæster til at:

  • Vise hensyn og holde afstand
  • Hoste eller nyse i ærmet og efterfølgende afspritte hænder
  • Vaske hænder tit eller gøre flittigt brug af håndsprit
  • Huske at hjælpe børnene med den gode håndhygiejne.
  • Betale med kort eller mobile pay (så vidt mulig) når du handler i Terrariets butik.

TUSIND TAK FOR HJÆLPEN, VI HÅBER DU FÅR EN GOD OG SIKKER DAG PÅ TERRARIET!