SKOLETJENESTE

Rundvisning på Terrariet

Mød de giftigste, de farverigste og de hurtigste beboere på Terrariet, når I sammen med formidleren går rundt i hele udstillingen…

Beskrivelse: Sammen med Jeres formidler tager I på opdagelse i Terrariet. Se hvad der gemmer sig i regnskoven trækroner og i ørkenens varme sand. Kom med formidleren ind i giftlaboratoriet og mød de giftige slanger… hvis I altså tør? Mød slangernes giganter og øglernes konge komodovaranen. Under rundvisningen vil I opleve fodringer, samt komme helt tæt på og måske røre nogle udvalgte dyr i Terrariet. Rundvisningen vil være fyldt med gode historier og spændende information om alverdens krybdyr og padder.

  • Eleverne kommer med formidleren rundt i hele udstilling for at høre fortællinger om de mange fantastiske arter man finder inden for padder og krybdyr.
  • Eleverne får udfordret deres opfattelse af krybdyr og finder ud af at krybdyr hverken er onde, ulækre eller slimede, men derimod tilhører en forunderlig verden af forskellige farver, former og adfærd.
  • Eleverne lære hvad et krybdyr er, hvilke grupper deres findes og hvad nogle af deres fællestræk og forskelligheder er – både fysiologisk og adfærdsmæssigt. De vil lære om specifikke arter og få et indblik i deres udvikling gennem tiden.
  • Eleverne vil få en bred og generel introduktion til padder og krybdyr. De vil lære om deres forskellige fysiologiske træk, adfærd og tilpasninger til bedre at overleve.
Niveau: Tilpasses til niveau
Varighed: 90 minutter
Deltagerantal: Maks. 25 pers.
Pris: 500 kr + entré (30 kr. pr. person). Betaling for min. 10 pers. ved entré.  
Min. pris er 800 kr. Er I mere end 20 vil vi anbefale at en ekstra formidler tilkøbes. Én ekstra formidler koster 250 kr. Tillæg på 500 kr., hvis arrangementet er uden for normal åbningstid.