SKOLETJENESTE

Fremvisning – Introduktion til krybdyr

Gennem levende, spændende og lærerig formidling bliver eleverne lukket ind i krybdyrenes eller paddernes fascinerende verden..

Beskrivelse: Formidleren tager 3 dyr med, som eleverne får lov til at komme helt tæt på og røre, hvis de altså tør!!! Der vil blive snakket om krybdyrenes udvikling, deres adfærd, sanser og fysiologi. Tag f.eks. skildpaddens skjold – hvad er det lavet af og hvorfor er det så vigtigt? Hvorfor har øglen skæl og hvad bruger slangen sin tunge til? Sammen finder vi svarene på disse spørgsmål og mange flere. Fremvisningen er den perfekte løsning hvis der ønskes levende formidling kombineret med tid på egen hånd i Terrariets udstilling.

  • Eleverne får udfordret deres opfattelse af krybdyr og finder ud af at krybdyr hverken er onde, ulækre eller slimede, men derimod tilhører en forunderlig verden af forskellige farver, former og adfærd.
  • Eleverne lære hvad et krybdyr er, hvilke grupper deres findes og hvad nogle af deres fællestræk og forskelligheder er – både fysiologisk og adfærdsmæssigt.
  • De vil lære om specifikke arter, få et indblik i deres udvikling gennem tiden, samt høre fortællinger om de største, tungeste og giftigste.

Varighed: 45 minutter

Niveau: Tilpasses efter niveau.

Maks. deltagerantal: 25 personer

Pris: 350 kr + entré (30 kr. pr. person). Betaling for min. 10 personer ved entré.  

Min. pris er 650 kr. Er I mere end 20 personer anbefales det at I tilkøber en ekstra formidler. Én ekstra formidler koster 250 kr. 

Tillæg på 500 kr., hvis arrangementet er uden for normal åbningstid.