Efterårsferie på Terrariet

Uhyggeligt hyggeligt

d. 16.-24. okt.

Masser af (u)hyggelige aktiviteter

 

I hele efterårsferien (16.okt – 24 okt.) foregår der masser af (u)hyggelige aktiviteter for hele familien på Terrariet!

  • Mytiske monstre skaber skræk og rædsel på Terrariet… Kan du finde dem allesammen i Monsterjagten? Gennemfører du quizzen (8 år+) og finder alle monstrene, kan du deltage i konkurrencen om 2 monster-seje anatomisæt af en krokodille og en frø! Det bliver mytisk og skrækindjagende!

 

  • Uhyggelig BingoBango for de små (3-7 år). Kan du finde alle de uhyggelig genstande i Terrariet? Får du krydset hele pladen af kan du deltage i en konkurrencen om nok verdens sødeste skildpaddebamse! 

 

  • På Facebook vil der i hele efterårsferien (lørdag d. 16/10 – søndag d. 24/10) forløbe en græskarudskærings-konkurrence. For at deltage skal I tage et billede af jeres flotteste græskar og smide det i kommentarfeltet på opslaget på Facebook. Det flotteste græskar vinder et årskort il Terrariet for hele familien! Link til konkurrencen kommer til højre på siden.

 

  • Hver dag i efterårsferien er børneværkstedet åben. Her kan du male (u)hyggelige tegninger og løse små (u)hyggelige opgaver!

 

  • Oplev spændende fodringer hver dag kl: 10.00, 11:45, 13:00 og 15:00… Måske er man heldig at opleve en af slangernes giganter blive fodret eller øglerne konge, komodovaranen!!!!

 

  • Magiske Dages Bæstiarium!!! Mød Terrariets formidlere og fantastiske kryb i Odense på Vestergade 55 hver dag fra d. 18.-23. okt. mellem kl. 10-17. Det bliver magisk, mystisk og måske lidt uhyggeligt.

 

Monsterjagten

Uhyggelig BingoBango

Spændende fodringer hver dag!
Deltag i Facebookkonkurrrencen
Mød os på Magiske Dage i Odense!